ĐOKOVIĆ NA OPREZU PROTIV STARE MUŠTERIJE: Srušio je šampiona, neće biti lako!

Autor:

Sport

26.08.2020

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković je govorio o pobedi u četvrtfinalnom meču Sinsinati Mastersa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković se ekspresno plasirao u polufinale "Sinsinatija", pošto je savladao Nemca Jan-Lenarda Štrufa sa 6:3, 6:1.

Novak je bio zadovoljan svojom igrom, usput analizirajući protivnikovu.

- Nije mu danas bio dan za servis. Dobro je počeo ali posle se mnogo mučio sa servisom. Dao mi je mnogo dobrih pogleda na drugi servis, kada smo ulazili u relije imao sam šanse i pokušavao sam da držim servis, što sam radio dobro sve do poslednjeg gema. Sve u svemu servirao sam jako dobro, vrlo komforno, pogađao sam uglove i uživao u svemu- izjavio je Đoković posle meča.

Uslovi u ovom meču bili su dosta drugačiji nego u prethodnim, što mu je odgovaralo.

 


- Ja volim ovakve uslove kada je malo hladnije, lepo je. Ne morate da se suočavate sa vrućinom i vlažnošću i da se toliko znoijte. Drugačiji su faktori koji utiču na vašu igru. Što se tiče mene bilo je savršeno, ne znam kako se on osećao. Dobro je što igramo i dan i noć, pod refletkorima i suncem, danas je bilo hladnije... Danas je bilo drugačije, što je čudno, ali je to bio i dobar test- rekao je prvi reket sveta.

Njegov naredni protivnik je Španac Roberto Bautista Agut, kojeg je dobio osam puta u 11 mečeva, ali samo jednom u prethodna tri.

- Apsolutno da neće biti lako, ovo je polufinale i kao što ste rekli on je pobedio aktuelnog šampiona Medvedeva, koji je u odličnoj formi. Ovo su uslovi koje on voli, ali ako budem igrao kao što sam igrao do sada imam svoje šanse- objasnio je prvi teniser planete.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading