PA, KAKO DRUGAČIJE? Ljubomorni Vilander otkrio NOletov najveći HENDIKEP pred US Open!

Autor:

Sport

26.08.2020

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ
Mats Vilander

Bivši teniser i analitičar "Eurosporta" Mats Vilander smatra da će igranje US Opena bez publike biti veliki hendikep za prvog tenisera planete Novaka Đokovića.

- Znamo da na Novaka publika ne utiče na početku i na kraju meča, ali imaju uticaj na njega tokom meča kada na primer ima set i brejk prednosti i onda traži od publike da ga 'pogura' do pobede. Da li ćemo tu videti razliku između igrača na koje publika ima uticaj i na one koji ne zavise od publike? Da, to može da bude problem za Novaka što ne može da koristi pomoć publike dok 'praši' protivnika - poručio je Vilander.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi teniser sveta Novak Đoković

Ako Novak osvoji US Open, da li će pritisak biti na Nadalu?

- Istorijska Grend slem trka je trenutno na pauzi. Nadal je odlučio da propusti US Open i zaigraće na Rolan Garosu koji nikada ne propušta. Novak može da osvoji svoj 18. Slem, a Rafa ponovo može da pobegne na Garosu. Rolan Garos će biti izuzetno zanimljiv ako Novak dođe sa 18, Rafa sa 19, a Rodžer sa 20 titula - dodao je on.

Vilander je dodao da je pauza u teniskoj sezoni zbog pandemije koronavirusa išla na ruku "starijim igračima", a početak US Opena zakazan je za 31. avgust.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading