Promena teniskog poretka: Srušićemo Novaka odmah, nećemo čekati da se povuče!

Autor:

Sport

26.09.2019

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefanos Cicipas kaže da mlade generacije ne treba da čekaju da se Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal povuku kako bi oni došli na vrh.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pretnja za Novaka sa juga Evrope, grčki Bogovi i njihov teniser su protiv našeg majstora!

Cicipas, sedmi teniser platene, spada među najtalentovanije igrače sveta i mnogi mu predviđaju prvo mesto na svetu.

- Da bi bili bolje plasirani (mlada generacija), prvo moramo da prestignemo njih (Rodžera, Rafu i Novaka) što je prilično težak zadatak - rekao je Cicipas i dodao:

- Radimo na tome, kada kažem 'mi' mislim na mlade tenisere. Moj slogan glasi – ne čekaj priliku, stvori je. Tako da, volim da se suočim s preprekom. Mislim da nije dobro čekati jer se onda na neki način predate - naveo je mladi Grk.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefanos Cicipas i Novak Đoković

Cicipas se u drugom delu sezone nalazi u lošoj formi, ali je na šljaci imao odlične rezultate. U maju ga je Đoković pobedio u finalu Madrida i posle toga je srpski teniser rekao da je Grk budućnost tenisa.

- Počastvovan sam kada ostali teniseri pričaju za mene da sam ja taj sledeći, zato što se sećam godina kada niko nije pričao o meni. Lepo je videti promene - istakao je ovosezonski finalista mastersa u Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading