NOVAK ĐOKOVIĆ JE NESREĆAN SLUČAJ!

Autor:

Sport

17.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković (31) nesrećan je slučaj kojeg bi u ovdašnjem sistemu sporta šikanirali, šokirao je izjavom Vladimir Grbić. Proslavljeni odbojkaš se najboljeg tenisera sveta dotakao kao primera za odsustvo kvalitetnih trenera i njihove loše procene, ali je uspeo da zapali sportske strasti.

RepublikaFoto: Starsport
Vanja Grbić i Novak Đoković

- Nole je kauzalitet, nesrećan slučaj. Da uzmete Novaka sa njegovim predispozicijama i stavite ga u ovdašnji sistem sporta, sa tim njegovim problemima dioptrijom, astmom i alergijom, njega bi škartirali. Garantujem da se 95 odsto trenera koji rade sa decom ne razumeju u to - rekao je Grbić gostujući u utorak u "Jutru sa Jovanom i Srđanom" na TV Prva.

POGREŠNA DIJAGNOZA

Ovo je toliko izludelo Đokovićevog oca Srđana, koji je gledao emisiju, da je odmah voditeljima poslao SMS poruku zahtevajući da se uključi u program i raspravi se sa odbojkaškom legendom. Umesto toga, dobio je priliku da sutradan odgovori na, kako je naveo, neistinite tvrdnje i lupetanja.

- To nije tačno, nije imao astmu. Novaka su ovde lečili pogrešno od astme, a on je imao duplu devijaciju desne nozdrve, koju je ispravio operacijom u Milanu. Alergije i dioptrije u to vreme nije imao. Nije imao ništa. Molim ljude da te proizvoljne priče koje su čuli ne iznose u medije. Neka dođu, pa ću im lepo reći ja ili neko iz porodice - istakao je Srđan Đoković i nastavio da odgovara na maliciozne komentare na račun svog sina.

NE UZIMAJTE GA U USTA

RepublikaFoto: Starsport

- Kako je mogao da uspe neko ko ima te zdravstvene probleme?! Govorili su da Novak ima i bolesno srce, bolesnu petu, tako neke gluposti. Kada pričaju o Noletu, ljudi bi trebalo dobro da razmisle da li bi trebalo uopšte da ga komentarišu. Srbi imaju kratko pamćenje. Novak je nešto što se dogodilo Srbiji i pitanje je da li će se ikad više dogoditi. Pustite to, uživajte još ovih nekoliko godina - zaključio je teniserov otac.

Vanja: Novak ima ludilo u očima

Pre nepunih godinu dana, u martu 2018, Novaku Đokoviću nije išlo na terenu, a u to vreme svaki njegov redak dobar potez dobijao je veliku podršku. Noleta je hrabrio upravo i Vladimir Grbić.

- Onaj pogled i ono ludilo u očima koje mi pokrene adrenalin i vrati osećaj kada trnu dlanovi. Ne može to svako, Nole... Samo pravi mogu. Ajdeeeeeee, breeeeee, Nole - napisao je Vanja na Instagramu.

Đoković i Conga repriziraju 2008.

Novak Đoković i Žo-Vilfred Conga odigraće danas (11.00) derbi drugog kola Australijan opena. Srbin i Francuz prvi put su se sastali pre 11 godina upravo u Melburnu u borbi za titulu, kada je Nole osvojio prvenac na grend slem turnirima. Drugi put u Australiji Novak je od Conge poražen u četvrtfinalu 2010, zahvaljujući kojem je otkriven problem sa glutenom, čije je rešavanje dovelo do velike karijere. Zato nema sumnje da će naš as imati dodatni motiv da savlada protivnika i nastavi na putu prema rekordnoj sedmoj tituli na prvom grend slemu.

- Snažan je, dobar server, ima puno oružja i znam šta mogu da očekujem. Prilazim meču sa respektom prema protivniku, ali i sa optimizmom - rekao je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading