Zvezda i Vojvodina silne na startu prvenstva

Autor:

Sport

28.09.2018

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak su odigrana dva meča prvog kola u odbojkaškom šampionatu Srbije, a pobede su zabeležile Crvena zvezda i Vojvodina.

RepublikaFoto: okvojvodina.org
OK Vojvodina

Odbojkaši Crvene zvezde do prve pobede u sezoni došli su na gostovanju Novom Pazaru. Slavili su Beograđani sa 3:0 (25:18, 25:19, 25:21). Goste je do pobede vodio sjajni Lazar Dodić koji je osvojio 23 poena za svoj tim.

U ekipi Novog Pazara sa 14 osvojenih poena najbolji je bio Aleksandar Blagojević, a sa osam poena pratio je Marko Radosavljević.

Bez izgubljenog seta je do pobede stigla i Vojvodina koja je sezonu takođe otvorila na gostovanju. Novosađani su sa 3:0 (25:18, 25:16, 29:27) slavili na gostovanju Spartaku u Ljigu.

Najneizvesnije je u ovom meču bilo u trećem setu koji se igrao na razliku, a David Mehić i Božidar Vučićević bili su najbolji u pobedničkom timu sa po 13 osvojenih poena. Miran Kujundžić je dodao 11, a sa 10 je pratio Stevan Simić.

U timu Spartaka najbolji je bio Marko Maksimović sa 11 osvojenih poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading