TOTALNI KRAH HRVATA: Crna Gora OSVETILA Srbiju u Budimpešti! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.01.2022

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometna reprezentacija Crne Gore savladala je Hrvatsku rezultatom 32:26 (15:9) u prvom kolu grupe 1 Evropskog prvenstva.

TOTALNI KRAH HRVATA: Crna Gora OSVETILA Srbiju u Budimpešti! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča Hrvatska - Crna Gora

Fenomenalno prvo poluvreme odigrali su Crnogorci u Budimpešti. Već do velikog odmora stekli su ogromnih šest golova viška, prvenstveno maestralnoj igri u defanzivi. Crna Gora je za 30 minuta igre primila jednocifren broj golova (devet), pa se već tada nazirao ishod "balkanskog derbija".

 

 

Do kraja susreta, Crnogorci su rutinski održavali stečenu razliku, pa su stigli do krucijalnih bodova u borbi za polufinale kontinentalnog prvenstva.

Blistao je golman Nebojša Simić sa 14 odbrana, dok su po sedam golova dali Miloš i Branko Vujović, pet Nemanja Grbović, a po četiri Vasko Ševaljević i Sefan Čavor.

Kod Hrvatske je Ivan Čupić dao šest, a pet Luka Cindrić – ostali su bili ispod proseka.

 

Obe selekcije su, poput Holandije, u drugi krug ušle bez prenetih poena, a Crna Gora se sa dva vratila u igru za plasman dalje i "osvetila" Srbiju, koja je porazom od Hrvatske eliminisana sa turnira.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading