HRVATI NE MOGU DA PREŽALE: Promenio reprezentaciju i postao MVP Svetskog prvenstva sa Srbijom, a KOMŠIJE KUKAJU!

Autor:

Sport

22.09.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MVP ovogodišnjeg juniorskog vaterpolo Svetskog prvenstva, Marko Radulović, podigao je dosta prašine u hrvatskoj javnosti pošto je izabrao da igra za Srbiju.

Republika

Foto: Starsport

Marko Radulović

On, rođeni Riječanin, nedavno je odlučio da nastupa za našu selekciju, sa kojom je letos postao prvak sveta.

U četvrtfinalu je savladana Hrvatska, reprezentacija za koju je Radulović nekada nastupao.

Kao razlog transfera, u intervjuu za "Novosti", Radulović je naveo da ga niko iz Hrvatske nije zvao, te je on zaključio da se na njega više ne računa.

Ipak, legenda tamošnjeg vaterpola, Joška Kreković, ispričao je svoju verziju priče.

- Smeta to što se u poslednje vreme po medijima potencira da je Radulović odabrao Srbiju jer niko nije računao na njega. To nije tačno. Istina je sasvim drugačija. Bio je član U-18 reprezentacije na SP-u Mađarskoj, a iduće godine bilo je U-20 SP. U junu 2019. Radulović je prešao iz Primorja u Vojvodinu. Savez i ja kao selektor uredno smo mu poslali poziv za pripreme reprezentacije, no nismo dobili nikakav odgovor. Kontaktirali smo Vojvodinu, a oni su nam rekli da Radulović više nije njihov član, ali da će ga obavestiti. Ipak, nije nam se javio i javili smo se direktno njegovoj majci, koja nam je rekla da je Marko odlučio da nastupa za Srbiju. Tako da je laž da ga dve godine niko iz HKS-a nije zvao. Na koncu, u kancelarijama Saveza postoje i mejlovi koji dokazuju ovo što vam sad pričam- rekao je Kreković za "Index".

Kreković je, takođe, demantovao da razlog, zbog kojeg je Radulović "skinut", bio sukob sa tadašnjim trenerom Primorja, Igorom Hinićem.

Kako on navodi, Radulović je nakon toga bio pozivan u reprezentaciju Hrvatske, međutim, pozitivnog odgovora nije bilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading