Njemu se smeje ceo svet: Smit - košarkaš koji ne zna gde se nalazi

Autor:

Sport

01.06.2018

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva glupost, strašna glupost... Nije lako Lebronu Džejmsu. Igra sjajno, a mora da trpi saigrače koji i ne razmišljaju baš mnogo. Džej Ar Smit napravio je glupost o kojoj se priča.

RepublikaFoto: twitter.com/NY Daily News Sport

On je bukvalno krivac što Kavalirsi nisu poveli u finalu protiv Golden Stejta. Uhvatio je loptu pod košem rivala i umesto da šutira, otišao je van linije za tri poena i tako upropastio sve.

 

 

- Pokušavao sam da napravim prostora kako bismo imali priliku za šut. Pogledao sam Lebrona, koji je pokušavao da pozove tajm-aut, pa sam samo stao. Utakmica je onda bila gotova. Znao sam da je bilo izjednačeno, a bio sam siguran da neću šutirati. imali smo nekoliko prilika da pobedimo, ali...Igrali smo dobro - rekao je Smit.

Kada se malo bolje pogleda snimak, jasno je da bek Klivlenda nije ni znao koji je rezultat i kao da nije ni bio prisutan na meču. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading