Vratite se na ulicu i batalite igrice! Borba za dominaciju u kraju je najzdravija!

Autor:

Sport

11.01.2018

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac, ratnik, košarkaš sa velikim srcem i uvek u službi Partizana. Kapiten crno belih Novica Veličković uvek je spreman da podeli savet, kako na terenu, tako i van njega. Imajući u vidu njegovo iskustvo i odnos prema grbu, nema sumnje da mlađi mogu štošta da nauče od njega.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković

Pripadnik jedne od poslednjih genaracija koja je odrastala "normalno" želi da se klinci vrate tamo gde sve počinje, na ulicu - na teren.

U Partizanovom šopu, Veličković se družio sa fanovima, delio autograme, ali i savete mlađim naraštajima. Oduševljeni mališani su našli po nešto za sebe iz asortimana, a kapiten Partizana zna šta je današnjim generacijama potrebno.

- Dosta više boravka na ulici, ali na ulici mislim na terenu. Da jednostavno batale te gluposti koje ih okupiraju u kući. To je u moje vreme krenulo, "Counter Strike" i ostalo, pa pola drugara izgubiš na igricama. Jednostavno, da se vrate ulici na taj neki način. Ulica jeste surova, kad dođeš na basket pa nema mesta, ali to odrastanje je najzdravije moguće i ta borba u samom kraju za dominaciju, mislim da će im pomoći ako žele da se bave košarkom - rekao je Veličković.

Među brojnim navijačima koji su posetili Partizanov šop bila su i dvojica mališana koji su objasnili koliko se voli klub. Jedan od njih je, uz dozvolu roditelja, sam došao iz Zemuna kako bi upoznao Veličkovića i kupio sebi nešto iz kolekcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading