NBA: Festival PROMAŠAJA Bogdanovića, Bjelica odigrao PROFESORSKI! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.01.2022

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između petka i subote na NBA parketima zaigrala su dva srpska košarkaša - Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica.

NBA: Festival PROMAŠAJA Bogdanovića, Bjelica odigrao PROFESORSKI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bogdanović protiv Majamija

Atlanta je poražena od Majamija rezultatom 124:118 zahvaljujući očajnoj poslednjoj četvrtini koju je Hit rešio u svoju korist sa ubedljivih 30:19. Bogdanović nije imao svoje šutersko veče, susret je završio sa sedam poena, oz skromnih 1/7 iz igre. Srbin je pogodio tek jednu trojku iz šest pokušaja, a imao je i tri skoka i pet asistencija. 

U pobedničkom sastavu istakli su se Hirou sa 24 i Batler sa 23 koša, dok Hoksima nije pomogao ni odlični Tre Jang, koji je bio na pragu dabl-dabl učinka (24 poena, devet asistencija).

Golden Stejt je deklasirao Čikago sa 138:96, a srpski internacionalac Nemanja Bjelica prikazao je pravo "ol-araund" partiju. Iskusni krilni centar igrao je 24 minuta, a zabeležio je šest poena, uz čak 11 uhvaćenih lopti i sedam uspešnih proigravanja. Usled ubedljivog rezultata, Stef Kari je mogao malo da predahne (19 poena za 28 minuta), a kod "Ratnika" se posebno istakao Kaminga sa 25 koševa.

Srpski gorostas Boban Marjanović propustio je slavlje Dalasa nad Memfisom )112:85), na krilima Slovenca Luke Dončića, koji je stigao do još jednog tripl-dala sa 27 poena, 12 skokova i deset asistencija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading