MIŠKOVE REČI O JELOVCU TERAJU SUZE NA OČI! Zastupao sam mnoge lošije i mnoge bolje igrače od njega ali on...

Autor: Republika

Sport

05.12.2021

23:15

Celu Srbiju je danas potresla vest da je srpski košarkaš Stevan Jelovac preminuo od posledica moždanog udara u 33. godini života. Pored mnogih košarkaških zvezda i velikih klubova širom sveta koji se od njega opraštaju, ističe se poruka košarkaškog agenta Miška Ražnatovića.

MIŠKOVE REČI O JELOVCU TERAJU SUZE NA OČI! Zastupao sam mnoge lošije i mnoge bolje igrače od njega ali on...

InstagramPrintscreen

Miško Ražnatović

Ražnatović se od Jelovca, čiji je bio menadžer dugi niz godina, oprostio veoma emotivnom porukom, a takođe je otkrio i neke do sada nepoznate detalje.

- Kada se ovakve ruzže i nepravedne stvari dogode, ljudi su skloni da govore najlepše o osobi, koja nas je napustila, možda iz reda, možda iz običaja. Ne spadam u takve, i ovo što ću napisati o Stevanu, koji nas je napustio je slika momka i igrača kojeg sam ja znao. Zastupao sam mnoge lošije i mnoge bolje igrače od njega. Međutim, nikada nikog takve dobrote. Stevan je jedini, koji je i pored toga što je bio u tridesetima i skoro 13 godina sa mnom, mi stalno persirao, iako sam se strašno bunio protiv toga. I pored ljutnje i kritike, nije odstupao od navike da pri svakom dolasku u kancelariju donose flašu žestokog pića. Svaki dolazak iz Novog Sada u Beograd da me poseti se završavao i obilaskom mojih roditelja, u čijem stanu je živeo, dok je igrao u Beogradu - napisao je Ražnatović i nastavku dodao:

- Kao i u vreme njegovog boravka u Beogradu, gibanica moje mame ga je strpljivo čekala. Dobrota i plemenitost, koja ga je krasila je bila jedinstvena, i živa sećanja na naše putešestvije kroz Italiju, Tursku, Rusiju, Nemacku, Litvaniju, Španiju, Japan, Grčku…sada bude bolna i teška osećanja. Ja ne spadam u osobe koje ce sada napisati RIP, niti pak u one, koji ce pokazati kolika me tuga obuzima dok ovo pišem, jer je moja bol zbog njegovog odlaska zanemarljiva u odnosu na ono što sada prolazi njegova porodica. S druge strane, ja sam sigurno neko ko će naći način da uspomena na Stevana, kao vrhunskog košarkaša i neverovatnu osobu traje zauvek - napisao Ražnatović na svom Instagram nalogu. 

 

 

Komentari (0)

Loading