ZVALI SU ME IZ PARTIZANA, U ZVEZDI NE ISPLAĆUJU PLATE: Šokantne tvrdnje velike želje večitih!

Autor:

Sport

01.11.2021

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaš Džejkob Pulen dugo je dovođen u vezu sa beogradskom Crvenom zvezdom ali nikada nije došlo do ostvarenja saradnje, sve se uglavnom završavalo na senzacionalnim naslovima. A sada je i sam košarkaš otrkio i zašto nikada nije doša na Mali Kalemegdan.

Republika

Foto: Mornar/MEDIA PRO

Džejkob Pulen

Amerikanac je koji je ovog leta potpisao za Cedevita Olimpiju je u razgovoru za MeridianbettsportBiH otkrio sve što se tiče Beograda, ali i večitih rivala. 

- Na početku karijere van SAD, nekoliko puta sam imao ponude od Partizana, čini mi se da se to prvi put dogodilo pre nego što sam prešao u Hapoel iz Jerusalima, a drugog se ne mogu tačno setiti. Sa Zvezdom sam umalo dogovorio saradnju posle prve sezone u Cedeviti, bukvalno sam detaljno prolazio kroz ugovor i brojevi nisu bili u redu - rekao je Pulen i dodao: 

- Koliko god novca da su mi prvobitno ponudili, posle bi spuštali cifru i jednostavno sam se udaljio od toga. Takođe, čuo sam i neke priče o neisplaćivanju igrača, tako da sam odlučio da odem drugim putem. Poštujem oba kluba, i jedni i drugi su balkanski giganti, imaju fantastične navijače i cijenim ih, znam koliko ljudi u Srbiji vole košarku. 

Pulen se u razgovoru takođe prisetio i jedne anegdote sa gostovanja večitima. 

- Malo je mesta čiji navijači se mogu porediti sa ovdašnjim, možda su to jedino Turska i Grčka, a i Italija ima dobru publiku. Partizan i Zvezda se ovdje izdvajaju, dvorane su im konstantno pune.

Foto: Aba-liga.com/Mornar/MediaPro

 

- Najluđa stvar mi se dogodila kada sam u prvom mandatu u Cedeviti igrao evroligaški meč protiv Zvezde u Beogradu. Jedan navijač je stajao veoma blizu terena i znao je imena moje majke i tri sestre. To mi je bilo smešno jer je stvarno ‘uradio domaći zadatak’, govorio mi je: ‘Hej Džejkobe, j**em ti nju, nju, nju i nju’. Smejao sam se, svaka mu čast, uraditi nešto tako je zaista impresivno - zaključio je Džejkob Pulen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading