NIJE SE UKLOPIO: Željko povlači KLJUČAN potez - Partizanovo džinovsko letnje POJAČANJE je GLAVNA TEMA u Humskoj!

Autor: Republika

Sport

21.10.2021

11:50

Košarkaš Partizana Rodions Kurks ocenio je da period prilagođavanja na novu sredinu teče jako sporo, a da mu u tome dosta pomaže povratnik na klupu crno-belih Željko Obradović.

Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Naime, Letonac je poručio da je činjenica da je bio bolestan sigurno usporila adaptaciju na, kako kaže, veliki klub.

Bez dileme došao sam u veliki klub, na čijoj klupi sedi veliki trener. To mi mnogo znači, i na svakom treningu nešto novo naučim. Svestan sam da je ovde košarka drugačija nego u NBA, ali iskreno se nadam da ću se adaptirati na ovaj stil igre - rekao je Kuruks, pa dodao:

Tanjug/AP

Treba mu još vremena - Rodions Kuruks

Osećam se dobro. Imam više prostora. Ovde je košarka drugačija i imam šansu da se još priviknem. Trener Obradović mi je rekao da sam u procesu adaptacije i da bi igru trebalo da čitam drugačije nego što sam navikao. On će mi u tome pomoći. Imao sam dosta izgubljenih lopti tokom priprema. Potrebno mi je još vremena, ali biću pravi - jasan je Rodions Kuruks. 

Podsetimo, Partizan je fenomenalno počeo sezonu u kojoj na pet mečeva još uvek nije osetio gorčinu poraza, a nema dileme da će sa Kuruksom u punom sjaju, kao velikim letnjim pojačanjem, ekipa delovati još moćnije na terenu.

Komentari (0)

Loading