BOGDANOVIĆ IZ DUBINE DUŠE: Bilo mi je teško! SRPSKI AS se našao na dnu i TRAŽIO IZLAZ u OVOME!

Autor: Republika

Sport

16.04.2021

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as Bogdan Bogdanović igra u fenomenalnoj formi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Povređeni Bogdan Bogdanović

Reprezentativac Srbije niže utakmice sa preko 20 poena a Atlanta Hokse. Sjajnim izdanjima je prethodila teška povreda kroz koju je morao i psihički da se izbori:

Povrede su deo igre. Ništa ne možete da uradite osim da mislite pozitivno, koristite vreme iz dana u dan i budete spremni za ostatak sezone. To je bilo teško za mene u početku, ali posle nekog sam krenuo sa težinama. Počnete i da jedete lošu hranu... To je mentalna igra. Pokušavate da usrećite sebe sa nezdravom hranom i onda vidite da to nikuda ne vodi - dodao je on.

Ekipa Atlante je prepuna potencijala, ali nikako da zaređaju sa dobrim partijama. Bogdanović je ubacio 28 poena u porazu od Milvoki Baksa:

- Moramo da naučimo mnogo. Oni su plej-of tim i oni znaju kako da igraju pobednički. Jedna greška, dve greške je previše. Pogledate na semafor i vidite 10, 12 razlike. Bićemo bolji kada se svi igrači vrate (Galinari, Kolins... prim. aut) - rekao je Bogdanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading