BOGDAN REŠETA, VUJOŠEVIĆ PORUČUJE: Biće još bolji!

Autor: Marija Stefanović

Sport

15.04.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drago mi je zbog Bogdana, videćete da će biti još bolji u NBA ligi, poručuje legendarni trener Partizana Duško Vujošević za Srpski telegraf.

Bogdan Bogdanović

Iako priznaje da zbog vremenske razlike ne stiže da gleda mečeve nekadašnjeg pulena, Dule ističe da mu je drago što je Bogdanović uhvatio ritam i postao jedan od lidera Atlante.

Poslednji u nizu sjajnih mečeva srpski šuter odigrao je u trijumfu nad Torontom (108:103). Zabeležio je 23 poena, šest skokova i četiri asistencije i bio najefikasniji igrač Hoksa. Koliko je Bogdan u sjajnoj formi, svedoči i podatak da na poslednjih devet utakmica u NBA ligi ima prosek od 21,7 poena. Vujošević je primetio da je povreda zbog koje je pauzirao skoro dva meseca daleko iza srpskog košarkaša i da mu je zato lakše da radi ono što najbolje zna - da zatrpava koš rivala.

- Ne gledam sve utakmice zbog vremenske razlike, ali se trudim da budem u toku. Video sam da je uspeo da se oporavi od povrede i da mu sad dobro ide, što mi je veoma drago. Bitno je da povreda nije bila toliko ozbiljna - kazao je Vujošević.

RepublikaFoto: Starsport
Duško Vujošević

Nekadašnji šef stručnog štaba Partizana poručio je da je Bogdanović veliki radnik i da u njegovom slučaju uspeh neće izostati.

- Znate kako, ja sam uvek na njih gledao kao na svoju decu. Onu su ipak mladi dolazili u Partizan i ja sam samo želeo da ih oblikujem i sačuvam ih od svih loših stvari. Može se reći da sam im bio kao treći roditelj. Zato mi je uvek drago kad vidim dokle su neki stigli i šta su sve postigli. Nadam se da će Bogdan biti još bolji u NBA ligi. A ove njegove partije dokazuju da stepenice ipak vode do vrha - zaključio je Vujošević.

Za razliku od Bogdanovića, krilni igrač Majamija Nemanja Bjelica nikako ne može da se vrati u formu. On je u porazu svog tima od Finiksa (106:86) uspeo da upiše samo jednu asistenciju za šest minuta koliko je proveo na terenu.

BOGDANOV UČINAK

(poslednjih devet mečeva)

Toronto - Atlanta 103:108

23 poena, šest skokova i četiri asistencije

Šarlot - Atlanta 101:15

32 poena, tri skoka i tri asistencije

Atlanta - Čikago 120:108

10 poena, četiri skoka i dve asistencije

Atlanta - Memfis 113:131

24 poena, šest skokova i tri asistencije

Atlanta - Nju Orleans 123:107

21 poen, četiri skoka i četiri asistencije

Atlanta - Golden Stejt 117:111

10 poena, tri skoka i pet asistencija

Nju Orleans - Atlanta 103:126

(26 poena, sedam skokova i sedam asistencija

San Antonijo - Atlanta 129:134

28 poena, pet skokova i pet asistencija

Finiks Sansi - Atlanta 117:110

22 poena, četiri skoka i šest asistencija

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading