Zvezda je uspela ono što nikome nije pošlo za rukom - ostavila je legendarnog Žoca bez teksta!

Autor:

Sport

10.10.2019

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Fenerbahčea Željko Obradović je bio razočaran posle posle poraza od Crvene zvezde! Legendarni srpski trener je rekao kako je veoma iznenađen igrom svog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Željko Obradović

- Pošteno da vam kažem, iznenadio me je moj tim, mnogo više nego Zvezda. Ja kao trener treba da razmislim zasto je to tako i da uvidim koje greške su se desile. Ušao sam u svlačionicu u 27 godina svoje karijere i nisam imao zgodnu reč. Rekao sam im, napravili ste da nemam jednu reč da vam kažem, tako se osećam. Najveća je moja odgovornost, moraću da izanaliziram zašto se to desilo. Postigli smo bednih 56 poena- rekao je Obradović.

- Ja sam u najavi ove utakmice govorio da smo imali loš pripremni period. Dosta igrača je bilo sa reprezentacijama, kasno su se priključili. Mislio sam da im treba dati sedam dana pauze posle Svetskog prvenstva. Ne mogu da se žalim da njihovu želju, žao mi je sto šmo pokazali ovakvu sliku. Na trenizima je mnogo bolje. Nadam se da ćemo imati priliku da pokažemo pre svega sebi, a i drugim ljudima da pokažemo da ovo večeras nije bila realna slika. Koliko će nam vremena biti potrebno da dignemo ekipu, videćemo- rekao je Obradović.

Iskusni strateg je o ekipi crveno-belih imao samo reči hvale.

- Doveli su iskune grače, pokriveni su, taktički odlično pripremljena utakmica sa strane Milana Tomića. Bez obzira na to što smi mi odigrali slabo, Zvezda je zasluženo pobedila. Crvena zvezda ima tim koji moze da uđe i u Top8. Liga je teška i naporna, mnogo je timova. Sve je otvoreno. Zvezda ima kvalitet da se bori i da uđe u najboljih osam u Evropi- zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading