(FOTO/VIDEO) Upoznajte Kineskinju koja je zaljubljena u Miloša Teodosića, i pogledajte šta mu je poručila!

Autor:

Sport

07.09.2019

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među brojnim navijačima Srbije na Svetskom prvenstvu naišli smo i na simpatičnu Kineskinju Pao Hui, koja je redovna na mečevima "orlova.

RepublikaFoto: Danijel Kokanović
Teova najveća navijačica iz Kine

Ipak, u njenom srcu posebno mesto zauzima as, koji zbog povrede noge nije mogao da predvodi viceprvake planete u pohodu na svetski tron. Za sajt Republike Pao je snimila posebnu poruku za Miloša Teodosića na engleskom jeziku

Ova dama iz Pekinga je bukvalno zaljubljena u Tea, a na utakmice dolazi u njegovom dresu i nosi transparent na kojem piše:

- Miloše zaljubila sam se u tebe istog trenutka kada si ubacio koš za pobedu protiv Španije 2010. godine. Moja ljubav prema tebi se nikada neće promeniti.

Zbog srpskog plejmejkera ona je i posetila Srbiju u februaru ove godine, i uživo pratila meč Orlova protiv Izraela. Takođe, obećala je da će u toku predstojeće sezone otići i u Bolonju, samo da bi videla svoj omiljenog košarkaša.

Foto: Danijel Kokanović
Miloš joj stoji i na telefonu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading