Micić je nezaustavljiv!

Autor:

Sport

23.12.2018

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vasilije Micić ove sezone igra košarku na sledećem nivou i pruža fantastične partije u dresu Efesa. Ne prestaje srpski reprezentativac da oduševljava svojim rolama i nije ni čudo što Ergin Ataman ima toliko poverenje u njega. Micić je zabeležio novi dabl-dabl i to u ubedljivoj pobedi nad svojim bivšim klubom Tofašom - 93:81 (22:24, 23:15, 25:20, 23:22).

Vasilije Micić

Micić je bio pogonsko gorivo Efesa po ko zna koji put ove sezone, što je automatski dalo pravi rezultat. Za tačno 32 minuta u igri Micić je skupio 20 poena (8/11 iz igre, 4/6 za tri), te 10 asistencija i tri skoka i četiri ukradene lopte.

Tofaš je u Bursi uspeo da pruži otpor samo do polovine druge četvrtine. Ali, čim je Efes dodao gas, usledio je potpuni slom već do odlaska na veliki odmor. Efes je do poluvremena imao 13 poena viška, početkom drugog dela Tofaš je nakratko zapretio i uspeo da smanji razliku na samo šest poena, ali dalje od toga nije se moglo. Micić je snajperski preciznim hicima pogurao Efes ka ubedljivom vođstvu, a onda i omogućio ekipi da izdrži još jedan solidan nalet domaćina, pre nego što je definitivno potpisan trijumf.

Jedini efikasniji od Micića bio je Krunoslav Simon s 22 poena (6/8 za tri), dok su Adrijen Moerman i Rodrig Bobuadodali po 15 poena. Kod domaćina Dijante Geret je upisao 15, a Kenet Kađi 13 poena.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading