Ne ide sve po planu kod Jokana: LION RAZBIO FULAM NA PRIPREMAMA

Autor:

Sport

22.07.2018

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljski susret, koji je Fulam odigrao na pripremama u Francuskoj protiv Olimpika iz Liona, nikako nije mogao da zadovolji našeg menadžera Slavišu Jokanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokanović će imati još dosta toga da poruči izabranicima

Tim sa "Krejven kotidža" je odigrao jedno sjajno poluvreme protiv učesnika Lige šampiona, ali je sa kombinovanim sastavom i bez Aleksandra Mitrovića u protokolu, na kraju doživeo ubedljiv poraz 0:4.

Uvodnih 45 minuta je završeno bez pogodaka na stadionu "Pjer Ražon", a onda su se Francuzi raspucali. Martin Terije je dvaput savladao Fulamovog golmana Betinelija, najpre u 63. a onda u 84. minutu, u međuvremenu je Diaz Marijano iskoristio penal (74.), da bi Maksvel Kornel šest minuta pre kraja postavio konačan rezultat.

Imajući u vidu da je na ovom meču Jokanović koristio 21 fudbalera, izgleda da će Jokanović još malo morati da kombinuje ekipu kako bi filtrirao onih konačnih 11 koji će nositi Fulam u narednoj premijerligaškoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading