(VIDEO) Čitav Tajland traga za njima: OD SUBOTE NIKO NE ZNA GDE JE 12 MLADIH FUDBALERA I TRENER!

Autor:

Sport

27.06.2018

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masovna potraga na severu Tajlanda za 12 mladih fudbalera i njihovim trenerom je u toku, od njih i dalje nema ni traga, ni glasa, a grupa budističkih monaha je otišlo na mesto spasavanja kako bi se molili za njih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Porodice mladih igrača se mole za njihove živote

Jaka kiša otežavala je potragu za dvanaestero dece i njihovim fudbalskim trenerom koji su već četiri dana zarobljeni u poplavljenoj pećini na severu Tajlanda. Porodice nestalih momaka su otišle na mesto gde traje akcija spasavanja i ne gube nadu da će pronaći njihove najmilije.

- Porast nivoa vode uveliko otežava operaciju spašavanja nakon noćašnje jake kiše - rekao je za AFP Kančit Čompudaeng, vođa spasilačke ekipe.

Tajlandska mornarica koja koordinira operaciju u kojoj učestvuje više stotina ljudi, među kojima i veliki broj ronilaca, saopštila je da je vodostaj tokom noći porastao za 15 cm.

Dvanaestorica dečaka uzrasta od 11 do 16 godina ušla su u subotu u pećinu Tuam Luang na granici sa Mjanmarom i od tada ih niko više nije video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading