(VIDEO) Lacio siguran u Kijevu, Plzenj poklekao tek nakon produžetka!

Autor:

Sport

15.03.2018

20:08 >> 20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lajpciga, Lacija i Olimpik Marseja obezbedili su prolaz u četvrtfinale ovogodišnje Lige Evrope!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Imobile (u sredini) zadao je mnogo muka defanzivcima Dinama

Lacio je nakon lošeg rezultata na domaćem terenu protiv Dinama iz Kijeva (2:2) pokazao da je kvalitetnija ekipa u ukrajinskoj prestonici i slavio rezultatom 0:2.

Čovek odluke bio je Lukas Leiva koji je postigao vodeći pogodak u 23. minutu, a konačnih 0:2 postavio je De Fraj sedam minuta pre kraja.

Lacio je na ovom susretu nastupio bez našeg Sergeja Milinković-Savića, koji je pauzirao zbog povrede.

Lajpcig je sačuvao minimalnu prednost iz prvog susreta (2:1) na gostovanju Zenitu i sa remijem 1:1 ispisao istoriju ovog kluba iz istočne Nemačke. 

Augustin je doneo prednost gostima, a Druisi je u finišu prvog dela vratio domaćima nadu. Timo Verner je u 82. promašio penal, Zenit je i dalje imao šansu da dođe do produžetaka, ali promene rezultata nije bilo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Olimpik Marsej je i u revanšu savladao Atletik Bilbao sa 2:1, pa je nakon pobede kod kuće 3:1 dokazao da je u ovom trenutku za klasu ispred sastava iz Baskije.

Paje je sa penala doneo prednost francuskom timu u 38. minutu, da bi sve dileme razrešio Lukas Okampos pogotkom u 52. minutu. Poraz Bilbao samo je uspeo da ublaži Injaki Vilijams pogotokom u 74. minutu, da bi nedugo nakon toga Aduric zaradio crveni karton i time zaokružio loše veče njegovog tima.

Fudaleri Viktorije iz Plzenja bili su vrlo blizu da naprave senzaciju protiv Sportinga, ali su poklekli tek nakon produžetaka! Češki tim je anulirao minus (0:2) iz prvog susreta u Lisabonu golovima u 6. i 64. minutu, a da nada potraje pobrinuo se Bas Dost iz Sportinga koji je u samoj nadoknadi promašio penal za prolazak.

Ipak, "lavovi" iz Lisabona nisu potonuli, pa su pogotkom Batalje u 107. minutu uspeli da postignu toliko željeni gol u gostima koji ih je odveo u 1/4-finale Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading