Jovetić na najbolji način zamenio Falkaa: Moja najbolja utakmica u Monaku

Autor:

Sport

12.02.2018

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radamel Falkao se povredio, a trener Monaka Leonardo Žardim odlučio da poverenje ukaže Stevanu Jovetiću, reprezentativcu Crne Gore, koji je u Kneževinu stigao kao veliko pojačanje, ali su ga povrede sprečile da pokaže šta ume i zna.

RepublikaFoto: twitter.com/Calcio_Buzz
Stevan Jovetić

Monako je kao gost pobedio Anže sa 4:0, a Jovetić koji je briljirao u dresu reprezentacije Crne Gore tokom kvalifikacija za Mundijal postigao je dva gola. Monako ima 12 bodova manje u odnosu na vodeći PSŽ i izvesno je da će titula otići u Pariz, ali cilj tima iz Kneževine je da obezbedi mesto broj dva i direktan plasman u Ligu šampiona.

- Bila je ovo definitivno moja najbolja utakmica u dresu Monaka. Odigrali smo odličan meč, jako mi je drago što sam postigao dva gola. Bilo je uspona i padova, ali stvari polako dolaze na svoje mesto. Na terenu se najbolje osećam kao drugi napadač, ali se snalazim i kao prva opcija u napadu. Nadam se da će se Falkao brzo vratiti na teren - rekao je Jovetić posle meča.

Trener Monaka Leonardo Žardim je naglasio da je očekivao da Jovetić pokaže dobru partiju u duelu sa Anžeom i naglasio da će oporavljen i potpuno spreman biti veliko pojačanje u borbi za plasman u Ligu šampiona.

- Srećan sam zbog Jovetića. Znam koliko vredi i može, zato je i doveden u Monako. Sada je potpuno spreman i očekujem da će u nastavku sezone biti još mnogo golova i asistencija u režiji Jovetića. Istovremeno, kao i svi u ekipi nadam se da oporavak kapitena Radamela Falkaa neće dugo trajati.

Monako koji u narednom kolu na svom terenu igra protiv Dižona ima bod više u odnosu na trećeplasirani Marsej. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading