(VIDEO) Tadić vrlo dobar u remija Sautemptona i Totenhema!

Autor:

Sport

21.01.2018

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Sautemptona i Totenhema podelili su bodove na "Sent Meri" stadionu u 24. kolu Premijer lige 1:1, a oba pogotka viđena su u uvodnoj fazi utakmice.

RepublikaFoto: twitter.com/Premier League
Tadić (u sredini) bio je vrlo zapažen protiv Totenhema

Domaćini su došli do prednosti u 15. minutu kada je Sančes postigao autogol, dok su "Pevci" izjednačili samo tri minuta kasnije preko Kejna (njegov 99 gol u Premijer ligi).

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić odigrao je svih 90 minuta za domaći sastav i na terenu je izgledao veoma dobro.

Tadić je stvorio nekoliko izglednih prilika za gol koje njegovi saigrači nisu uspeli da pretvore u pogodak i tri boda za domaći klub. Sautempton je imao nekoliko prilika za pobedu, a najbolje su viđene u 88. i 90. minutu. Oba puta je Tadić pripremao prilike za saigrače, ali su prvo Obafemi, a zatim i Bufal bili osujećeni u njihovim pokušajima.

Gosti iz Londona mogli su vrlo lako da dođu do sva tri boda u nadoknadi vremena, ali je najbolji strelac lige Hari Kejn loptu iz solidne pozicije poslao tik pored leve stative na asistenciju Dele Alija.

Totenhem je remizirao sedmi put ove sezone, dok se Sautempton i dalje nalazi u zoni ispadanja sa 22 osvojena boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading