SAZNAJEMO! MOGUĆA REPRIZA FINALA KEŠ: Zvezda i Olimpik PONOVO u Bariju!

Autor:

Sport

18.01.2022

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Pančev, Crvena zvezda je šampion Evrope, Crvena zvezda je pobednik Kupa evropskih šampiona...

SAZNAJEMO! MOGUĆA REPRIZA FINALA KEŠ: Zvezda i Olimpik PONOVO u Bariju!

Foto: FK Crvena zvezda

Od najvećeg klupskog uspeha srpskog i jugoslovenskog fudbala prošlo je tri decenije, ali bi epska utakmica crveno-belih i Olimpika iz Marselja mogla ponovo da se odigra, i to opet u Bariju, na stadionu "Sveti Nikola".

VELIKI RIVALI

Prema saznanjima Srpskog telegrafa, uprava francuskog kluba na leto 2022. želi da organizuje prijateljske utakmice sa svim klubovima s kojima su igrali u mečevima za evrotrofeje. Među njima je i aktuelni šampion Srbije, a na megdan plavo-belima izašli bi i Milan (pobedio Marselj u finalu LŠ 1994), Parma, Valensija, Atletiko Madrid (svi ih savladali u finalu Lige Evrope) i Deportivo la Korunja (bolji od Francuza u finalu Intertoto kupa).

Povodom eventualnog ponovnog susreta najvećeg srpskog i francuskog tima, za Srpski telegraf govorio je Svetozar Mijailović (74), tadašnji, ali i sadašnji predsednik Crvene zvezde.

KORONA DIKTIRA

- Svakako bi bilo zanimljivo iz stotinu sportskih razloga, sigurno da bi se tome obradovali i naši navijači. Bilo bi lepo da se odigra ako se mogućnosti otvore. Sve zavisi od rasporeda i situacije s koronavirusom. Verovatno zanimljiva inicijativa, a zbog Svetskog prvenstva u Kataru, koji se igra u zimskom terminu (21. novembar - 18. decembar), mnogi klubovi će to iskoristi za turneje i pripreme - kaže popularni Toza za naš list i dodaje:

- Mi inače imamo obavezu da odigramo prijateljsku utakmicu s Marseljem jer je to deo dogovora kada je Nemanja Radonjić prešao u francuski klub. To je i bilo planirano, ali zbog situacije sa KOVID-19 sve je palo u drugi plan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading