GROBARI U DELIRIJUMU: Partizan VRAĆA dva bivša igrača, trend se nastavlja!

Autor:

Sport

21.12.2021

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetno zanimljiv prelazni rok je pred Partizanom koji ima velike ambicije u nastavku sezone! Crno-beli će nastaviti trend i pokušati da vrate dvojicu bivših igrača!

GROBARI U DELIRIJUMU: Partizan VRAĆA dva bivša igrača, trend se nastavlja!

Foto: Starsport

Slavlje fudbalera Partizana

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je rekao kako će se u zimskom prelaznom roku fokusirati na domaće igrače, a da li je time nagovestio povratak Ljubomira Fejse i Luke Stojanovića?

Kako piše "Kurir" u Partizanu neće biti turbulentnih dolazaka i odlazaka tokom zimskog prelaznog roka.

Republika

Foto: Starsport

Ljubomir Fejsa

Prvi na listi želja je Ljubomir Fejsa, nekadašnji fudbaler crno-belih koji je sarađivao sa Aleksandrom Stanojevićem u sezoni 2010/2011. Iskusni fudbaler je slobodan od oktobra, kada je zvanično raskinuo ugovor sa saudijskim klubom Al Ahlijem.

Republika

Foto: Starsport

Luka Stojanović

Drugi potencijalni fudbaler koji bi ove zime mogao u Humsku jeste Luka Stojanović, nekadašnji polaznik omladinske škole Partizana. Ovaj ofanzivni vezni fudbaler je slobodan, jer je nedavno raskinuo saradnju sa Čikagom, a Partizan je napustio sa 18 godina, kada je prešao u Sporting iz Lisabona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading