SAD ILI NIKAD! Marko Gobeljić svestan svega!

Autor:

Sport

07.12.2021

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u četvrtak ekipi Brage, u meču poslednjeg kola Grupe F.

SAD ILI NIKAD! Marko Gobeljić svestan svega!

Foto: Starsport

Marko Gobeljić

Iskusni desni bek rekao je da je sada vreme da tim u Portugalu izbori zaslužen prolaz u nokaut fazu Lige Evrope.

- Očekuje nas utakmica protiv Brage koja je kruna prvog dela sezone, sve je u našim rukama. Naporno smo radili tokom dosadašnjeg dela takmičenja kako bismo bili u ovoj poziciji, a sada je vreme da u Portugal odemo po zaslužen prolaz u narednu fazu takmičenja - rekao je Gobeljić, preneo je klupski sajt.

Gobeljić je dodao da mnogo znači što Zvezda ne zavisi od rezultata drugih ekipa, kao i da je jasno da moraju igrati koncentrisano od prvog minuta.

- Radi se o ozbiljnoj ekipi, pokazali su to bezbroj puta ove sezone, ali smo mi u boljoj poziciji od njih. Daćemo sve od sebe da pritisak koji oni imaju pretvorimo u našu prednost i obezbedimo osminu finala Lige Evrope - rekao je on.

- Svesni smo koliko možemo da ih obradujemo, svaki momak će ostaviti poslednji atom snage na terenu kako bismo to i učinili. Mi smo Crvena zvezda, idemo da pokažemo naš slavni klub u pravom svetlu i da učinimo svakog zvezdaša ponosnim. Pobeda je jedino o čemu razmišljamo, a zatim da sa našim navijačima proslavimo još jedan veliki uspeh - zaključio je Gobeljić.

Meč između Brage i Crvene zvezde je na programu u četvrtak 9. decembra od 21.00.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading