ŠPANCI PIŠU: I Barselona ČEKA ODGOVOR Vlahovića!

Autor:

Sport

06.12.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već dugo evropski i svetski mediji izveštavaju i spekuliši gde bi talentovani srpski napadač Dušan Vlahović mogao da nastavi karijeru. Reprezentativac naše zemlje zbog fenomanalne igre i forme koju pokazuje na meti je mnogi velikana starog kontinenta ali imao i onih giganata kojima mnogo zavisi na koju će Vlahović stranu.

ŠPANCI PIŠU: I Barselona ČEKA ODGOVOR Vlahovića!

Foto: Tanjug/AP

Duđan Vlahović

Jedan od tih klubova je i katalonska Barselona koji strpljivo čeka rasplet u Firenci. Naime, kako prenosi španski "As" Katalonci su zainteresovani za Edinsona Kavanija kojem ugovor sa Mančester junajtedom ističe na kraju sezone.

Ono od čega strahuju na "Nou Kampu" jeste da bi Urugvajac mogao i u Juventus, ukoliko klub iz Torina ne uspe da dovede Vlahovića.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Novoimenovani trener Barselone, Ćavi, što pre mora da angažuje jednog vrhunskog napadača posle situacije sa Serhiom Aguerom koji je zbog srčanih problema morao da objavi kraj svoje profesionalne karijere.

Treba napomenuti i to da velika je konkurencija kada je Vlahović u pitanju, i sve češće se govori o nameri Arsenala i Totenhema da angažuju srpskog napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

Komentari (0)

Loading