VLAHOVIĆ JE PRETUČEN: Oglasio se direktor Fiorentine!

Autor:

Sport

07.11.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Fiorentine juče je u derbiju kola Serije A, poražena od ljutog rivala, torinskog Juventusa, minimalnim rezultatom (1:0). Viola je tako zabeležila osmi poraz u tamošnjem šampionatu, a nakon meča su čelnici tima iz Firence istakli da su pre svega nezadovoljni suđenjem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Podsetimo se, na ovom meču je crveni karton dobio reprezentativac Srbije Nikola Milenković a posle meča u Torinu oglasio se i direktor Fiorentine, Prade koji je istakao da Juventus nije pripretio sem prečke Kjeze, kao i da je njegov tim oštećen za jedanaesterac ali se dotakao srpskog napadača Dušana Vlahovića.

- Vlahovića su tukli od početka do kraja, to je fudbal, ali kriterijum nije bio isti. Igrali smo sjajno, ali se vraćamo kući bez bodova - rekao je Prade. 

Fiorentina će priliku da popravi utisak imati nakon reprezentativne pauze, u subotu 20.11 kada na svom stadionu dočekuje ekipu Milana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading