SRBIN PRKOSI SVIMA: Nigde mi nije lepše nego u Hrvatskoj, hejteri neka me pljuju!

Autor:

Sport

13.11.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Komnen Andrić ima uspešan start sezone u redovima zagrebačkog Dinama.

Republika

Foto: Starsport

Komnen Andrić dok je nosio dres OFK Beograda

Komnen Andrić je na početku sezone bio u zapećku, ali je svaku dobijenu šansu koristio i u poslednjih nekoliko nedelja je jedan od najboljih fudbalera Dinama.

Jeste, vratio sam se sad, ali na početku sezone nije bilo baš sjajno, bio sam četvrta opcija. Igrom slučaja svaki put sam iskoristio šansu, izborio se i dobio malo prostora. Hvala Bogu da sam vratio to golovima, sada je sve kako valja, onako kako želim da bude što se tiče mene i Dinama - rekao je Andrić za "Mozzartsport".

Bivši napadač OFK Beograda ne razmišlja o povratku u Srbiju.

Nikad ovde nisam imao problema. To svuda pričam, bez obzira na to što će dosta hejtera ovo prokomentarisati, ali što se tiče kluba i ekipe, nigde mi nije bilo lepše nego u Dinamu. Ne razmišljam trenutno o povratku u Srbiju, kažem, koncentrisan sam samo na Dinamo, tako da nisam još razmišljao o tome, ali nikad se ne zna. Još imam ugovor sa klubom, dolazi zima, sigurno da ću pričati sa čelnicima, pa ćemo videti šta će se desiti. Istina je da sam jedan od omiljenih igrača u timu iz razloga što volim dosta da se šalim, prvenstveno na svoj račun, atmosfera je odlična, momci su me prihvatili. I privatno, mimo klupskih obaveza, imam dosta drugara i ponavljam, nigde mi do sada nije bilo bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading