BEZ UVIJANJA! Stanojević je SVE I SVJA u Humskoj, Rikardo na meti napada!

Autor:

Sport

11.11.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Iliev, deo uprave Fudbalskog kluba Partizan, govorio je o radu Aleksandra Stanojevića, nahvalivši ga kao nikada ranije. Zatim se osvrnuo se i na učinak Rikarda Gomeša, rekavši da napadi na njega nisu opravdani, jer takav tretman nije zaslužio.

Republika

Foto: Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević

- Zadovoljan sam igrom i rezultatima! Razlog zbog koga verujem u ovaj tim, je taj da posle dugo godina u istoj sezoni imamo istog trenera. Uprava kluba je bila ta koja je i ranije sa nekim bivšim trenerima želela nastavak, ali zbog nekih njihovih razloga to se nije desilo. Mi smo pre Saletovog dolaska u klub želeli Stanojevića u dva navrata nazad, ali eto treća sreća! Sada smo nakon godina insistiranja na VAR tehnologija konačno i uspeli u tome. I zato se vide rezultati, nema više problema i sve izgleda bolje. Zato su naši klubovi uspešni u Evropi, ali i reprezentacija. Videli smo kako Partizan raste iz polu sezone u polu sezonu pod Stanojevićem. To je sistem, da trener ostane i da se ekipa ne menja- rekao je Iliev.

- Znate li vi o kome pričamo? O čoveku koji je postigao 46 golova za godinu i po dana u klubu. Naravno da nije sebičan! Zašto Rikardo šutira penal? Pa ko da šutira? Dao je 20 golova već i to za četiri meseca, dosta je sa kritikama. To su ljudi koji su nezdovljni svojim životom- istakao je Iliev za "Merdiian sport".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading