POTPUNO NEOČEKIVANO: Evo šta je Stanojevića UPLAŠILO pred duel sa Proleterom!

Autor:

Sport

06.11.2021

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u okviru 16. kola Superlige Srbije u Humskoj 1 dočekuju ekipu Proletera.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Partizan duel sa Novosađanima dočekuje na prvom mestu i pobedom će želeti da ode na reprezentativnu pazu.

Crno-beli su se do sad sa Proleterom sastali 11 puta i svih 11 puta su slavili, a upravo taj podatak uplašio je trenera Partizana Aleksandra Stanojevića.

Nisam znao taj podatak i sada me malo plaši. Ja sam uvek oprezan, jer ne može uvek da ide na taj način. Svaka je utakmica posebna, teško smo ih pobedili na našem stadionu prošlog puta, bilo je 1:0, oni su imali prečku pred kraj, moglo je da ode u drugom pravcu - rekao je Stanojević.

On je zadovoljan onime što pružaju njegovi igrači u dosadašnjem delu sezone.

- Svakog dana radimo, pričamo o takmičarskom duhu, menjamo dosta igrača, jer želimo da svi ostanu u fokusu, da osećaju da su deo grupe. Teško da samo 12-13 igrača moglo da izdrži ovaj dosadašnji ritam. Taj pritisak da moramo svakog puta da budemo na maksimumu je izuzetno težak. Sada smo na dobrom putu, prezadovoljan sam momcima, kako oni sve to prihvataju, kako su fokusirani, koncentrisani. Svesni su i oni sami da imaju samo jedan cilj ispred sebe i idu sami ka njemu, nikakvi motivacioni govori oko toga nam nisu potrebni.

Stanojević je govorio i o meču sa Gentom, u kojem je Partizan po prvi put igrao u izmenjenoj formaciji.

- Prezadovoljan sam kako su momci odigrali, pogotovo u fazi odbrane. Mislim da su sve odradili kako sam želeo, u potpunosti sam zadovoljan. Naravno, moglo je bolje u ofanzivi, u kreiranju napada. Bili su izuzetno disciplinovani, strpljivi. Rekao sam im da će se desiti da protivnik preuzme inicijativu, da će nas vratiti na našu polovinu, pošto mi nismo navikli na to. Zato da budu samo strpljivi, da čekaju svoj trenutak. Najzadovoljniji sam što su to ispoštovali, ponosan sam kako je taktička disciplina u odbrani bila neverovatna

Partizan će ući oslabljen i u meč sa Proleterom.

- Moram da vidim prvo u kakvom su stanju igrači, na koga mogu da računam. Zdjelar i Šćekić sigurno neće biti u kombinaciji, za ostale ćemo videti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading