VEOMA SAM JAK DOLE! Tadić se oglasio nakon UDARCA koji je mnoge zaboleo (VIDEO)

Autor:

Sport

04.11.2021

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amsterdamski Ajaks uspeo je da savlada Borusiju iz Dortmunda u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona rezultatom 3:1. Meč je obeležio i reprezentativac Srbije Dušan Tadić koji je prilikom postizanja izjednačujućeg pogotka (1:1) udario međunožjem u stativu.

Republika

Foto: Starsport

Trenutak koji je mnoge zaboleo

Mnogima su na licima bile grimase kada su odgledali ovu scenu ali se Tadić nakon meča našalio na svoj račun: 

- Veoma sam jak dole - našalio se Tadić u razgovoru za RTL 7.

 

 

- Činite sve što je moguće da postignete gol. Znam gde lopta ide ako je ona kod Antonija. Ovo je veoma lepo, četiri utakmice i 12 poena. Sve je moguće sa ovim navijačima. Dobar je osežaj, pogotovo što smo igrali na ovako lepom stadionu. Igrali smo jako loše na početku, bili smo traljavi što se tiče poseda. To nije bila naša igra, ali je drugo poluvreme bilo bolje - zaključiio je Dušan Tadić. 

Treba napomenuti i da je Ajaks trenutno prvi u grupi sa maksimalnih 12 bodova, dok Dortmund i Sporting imaju po šest i u međusobnom duelu će se boriti za nokaut fazu elitnog takmičenja.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Istina

04.11.2021 12:04

Nisi ti jak nego nista nemas.