JOVIĆ IMA VELIKI HENDIKEP: Karlo Anćeloti bez USTRUČAVANJA o srpskom napadaču!

Autor: Republika

Sport

02.11.2021

18:16

Španski mediji ponovo spekulišu o sudbini Luke Jovića u Real Madridu, a trener "kraljevića" Karlo Anćeloti je otkrio da srpski napadač ima jedan veliki "hendikep".

www.profimedia.rs

Luka Jović ponovo u žiži javnost

Kako piše španski "Sport" trener Real Madrida Karlo Anćeloti više ne računa na četvoricu igrača, među kojima je i Luka Jović.

Navodno su pored srpskog reprezentativca  na listi za "odstrel" i Eden Azar, Hesus Valjeho i Isko.

- Poslednji koji je ušao na listu za 'odstrel' jeste Jović, u kojeg je Karlo prvobitno verovao, međutim, nedavni događaji uticali su da promeni odluku. Srpski napadač nije bio u sastavu za vikend u meču sa Elčeom, iako Karima Benzeme nije bilo. Razlog za stavljanje Marijana Dijasa bila je navodna povreda kolena Jovića, što njegova 'okolina' to negira- piše "Sport".

Tanjug/AP/profimedia

Karlo Anćeloti računa na Jovića

Međutim, pred meč sa Šahtjorom u sredu u okviru Lige šampiona, oglasio se i Karlo Anćeloti, i rekao kako Jović ima tu nesreću da ispred sebe ima Karima Benzemu, ali da još uvek računa na njega.

- Mislim da je Jović dobro, srećan je ovde. Pokušavam da mu pružim svu moguću ljubav. On je tip napadača kakve volim. On to zna. Ispred njega je Benzema, najbolji napadač na svetu. Trebalo bi da veruje da će dobiti priliku- rekao je Ančeloti.

Komentari (0)

Loading