ŽABARSKI PREVARANT: Anćeloti MASNO slagao zbog Jovića!

Autor:

Sport

30.10.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlo Anćeloti, trener Real Madrida, doneo je odluku da ne uvrsti srpskog napadača Luku Jovića u startnu postavu za gostovanje Elčeu, a sada je jasno da Italijan nije čovek od reči!

Republika

Foto: Tanjug/AP/profimedia

Ilustracija Karla Anćelotija i Luke Jovića

Naime, Anćeloti je nedavno izjavio da će srpski centarfor igrati više kada se prva opcija u špicu, Karim Benzema, umori, ali nije održao reč.

Benzema je kompletan napadač koji zna sve sa loptom, ne samo da postiže golove. Kada vidite kakav je golgeter ponekad zaboravite da je sjajan i u drugim segmentima igre - izjavio je Anćeloti, pa dodao:

Kada se Benzema umori, u igru ćemo ubaciti Luku Jovića jer mislim da mu ide dobro. Njemu sigurni nije lako, jer ima tako jaku konkurenciju. Jović dobro iskoristi minute koje mu damo, igrao je dobro protiv Majkorke, ali i u Valensiji. Kada Benzema treba da se odmori, on će biti njegova zamena - poručio je Anćeloti.

Uprkos tome, on je za ofanzivni trio uoči okršaja sa Elčeom odabrao Vinisijusa, Marijana i Rodriga, dok će Jović ponovo "grejati klupu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading