BOLJE ŠTO NIJE DOŠAO U ZVEZDU: Mihajlović OPLEO po nesuđenom pojačanju crveno-belih! Malo radi, ne verujem u njega

Autor:

Sport

27.10.2021

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipu Bolonje sutra od 20.45 očekuje meč sa Napolijem. Tim povodom, medijima se obratio trener gostujuće ekipe, srpski stručnjak Siniša Mihajlović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siniša mora da promeša karte

Mihajlović je prvo istakao da reprezentativac Austrije, Marko Arnautović još uvek nije spreman za izlazak na teren ali i da njegov klub ima dosta problema sa nedostupnim igračima. 

- Ekipa radi dobro, Arnautović malo manje, ostaje nam da vidimo kako će proći današnji trening, ali ja nisam samouveren. Bićemo prinuđeni na promene, između diskvalifikovanih i umornih, ali dobro sam video momke. Sorijano bi trebalo da igra umesto Soumaora. Ako Arnautović ne uspe, Barou će igrati kao prvi strelac čak i ako to nije. Momci dobro treniraju: video sam koncentraciju, intenzitet - istakao je Mihajlović za italijansku "Gazetu delo sport".

Podsetimo se, mediji su Arnautovića dugo povezivali sa beogradskom Crvenom zvezdom, pogotovo kada je u Ljuticu Bogdana stigao njegov saigrač iz reprezentacije Aleksandar Dragović. Ipak, do transfera i pregovora nikada nije došlo. 

Foto: Tanjug/AP

Marko Arnautović

Mihajlović se takođe osvrnuo na temu diskvalifikacije trenera sa utakmica, koje u Seriji A ima sve više. Takođe je i sam bio isključen u meču protiv Đenove prošlog meseca. 

- Istina je ono što je Gasp rekao posle meča: mi nismo školarci kojima učiteljica kaže da ćute, treba više da pričamo. Uvek sledim Orsatov primer: mogu i da razgovaram i diskutujem sa sudijom, ako on razume. Potrebno je da sudije imaju više takta. Umesto da razgovarate sa njim, sudija vas čak ni ne pogleda a upozori vas. Da mi dođe sudija i kaže "pogrešio sam", to je to, tu bi se završilo. Šta bih mogao reći? Cenio bih tu iskrenost. Previše je isključenja trenera, previše. 

Popularni Miha je zatim otkrio detalje svog isključena. 

- Kada sam izbačen, nisam nikoga uvredio, samo sam pitao kako nije video faul nad Bonifazijem. Sudija mi nije odgovorio i ispratio me: posle crvenog sam preterao, a pre toga sam samo jedno pitao. Moraju biti manje drski - zaključio je Mihajlović. 
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading