DINAMO ZAGREB DOLAZI U BEOGRAD? Srbija već PODRHTAVA!

Autor:

Sport

23.10.2021

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje u grupnim fazama Lige Evrope i Lige konferencija ulaze u završnu fazu, a već se licitira sa klubovima koji bi na proleće mogli na megdan Crvenoj zvezdi i Partizanu, naravno, ako "večiti" prethodno prezime u Evropi.

Republika

Foto: Starsport/Ilustracija

Dejan Stanković toko večitog derbija

Pošto je realno da i Partizan i Gent u mečevima 5. i 6. kola protiv Flore i Anortozisa osvoje maksimalan broj bodova, jasno je da će se ime pobednika ove grupe znati već 4. novembra. Ako crno-beli ne trijumfuju u Belgiji, hteli ne hteli moraće poglede malo da usmere i ka Ligi Evrope, jer će im rival za plasman u osminu finala Lige konferencija biti jedna od osam drugoplasiranih ekipa iz drugog po snazi kontinentalnog takmičenja.

To znači da ako Dinamo Zagreb zauzme poziciju broj tri u grupi, vrlo lako bi mogao na Partizan naredne godine.

Sa druge strane Zvezda odlično gura u Ligi Evrope i cilj je prvo mesto ugrupi. Ukoliko se to zaista i desi, a Dinamo zauzme drugo mesto, voljom žreba bi mogli da ukrste koplja sa klubom iz Ljutice Bogdana u osmini finala ovog takmičenja. Prethodno oba tima moraju da prođu prvu fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading