OGLASILI SE IZ FIRENCE: Dušan Vlahović na tapetu!

Autor:

Sport

16.10.2021

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko budućeg transfera srpskog fudbalera Dušana Vlahovića dostiže svoj vrhunac. Mnogi su zagrizli za bisera iz omladinske škole Partizana, a o svemu se ogasio i trener "viole" - Vićenco Italijano.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Srpski napadač Dušan Vlahović

Italijano je uveren uveren da će Vlahović nastaviti da pruža identične partije kao i do sada

- Dušan je opušten, vratio se zaista uzbuđen sa tri postignuta gola u pobedama sa reprezentacijom Srbije. Ne smemo dozvoliti da bilo šta utiče na nas. Bio sam jasan sa Dušanom. Ovo je između kluba i njega, mene zanima samo šta može da mi pruži na terenu. Vlahović ima iziuzetan motiv i glad za golovima, mogu samo da se nadam da će tako nastaviti. S obzirom na broj šansi koje stvaramo, a posebno u prvim poluvremenenima protiv Napolija i Udinezea, trebalo je da budemo konkretniji. Venecija počinje da stiče samopouzdanje, da pripada ovom takmičenju, izgleda mnogo bolje u poslednje vreme i opasna je iz kontranapada. To je segment o kojem moramo da povedemo računa- ističe Italijano.

Vlahović je postigao četiri gola u Seriji A, a Fjorentina ukupno 10 u sedam odigranih kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading