MEGAPREOKRET U SLUČAJU VLAHOVIĆ: Ovaj klub je već spremio MILIONSKI UGOVOR za Srbina!

Autor:

Sport

13.10.2021

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako da se stiša bura oko srpskog fudbalera Dušana Vlahovića koji je nakon sjajnih partija u reprezentativnom dresu ponovo očarao fudbalske velikane koji se bore oko njegovog dovođenja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vlahović pred novim ugovorom

Naime, prema poslednjim inforamcijama, osim Liverpula, Atletiko Mardira, Totenhema, Mančester sitija i Juventusa, u trku oko Srbina se uključio i Njukasl Junajted koji je od skora dobio veoma bogatog vlasnika, Mohameda bin Salema i tako postao jedan od najbogatijih klubova na svetu. 

Međutim, Fiorentina ne razmišlja da ga pusti. Nakon što je Vlahović odbio dva ugovora za obnovu saradnje kluba iz Firence, najavljen je i treći.  

Najveći problem do sada bila je klauzula, Vlahović bi prihvatio ponudu od 4.5 miliona sa bonusima, ali ne i klauzulu od 75 miliona evra.

Sa druge strane, ako Fiorentina popusti i klauzula bude između 50 i 60 miliona, to znači da će sjajni napadač na leto otići.

Iz Italije stižu vesti da će se Roko Komiso vratiti iz Amerike i Božić provesti u Italiji.

Takođe. pokušava da organizuje sastanak na kome će biti Vlahović, njegova porodica i agent kako bi se situacija razrešila.

Vlasnik Fiorentine izgleda veruje da bi mogao da izvrši uticaj na porodicu igrača da se oni umešaju, jer se provlači priča da bi Vlahović popustio da nije menadžera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading