OTKRIVENI NEPOZNATI DETALJI PREGOVORA: Dragović ODBIO tri bogate ponude zbog Zvezde, jedan čovek je PRESUDIO!

Autor:

Sport

14.10.2021

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji as Crvene zvezde Milan Dudić koji je bio jedan od najzaslužnijih za dolazak Aleksandra Dragovića na "Marakanu" je otkrio detalje pregovora koji su dugo trajali.

Republika

Foto: Starsport

Otkriveni detalji prelaska Dragovića u Crvenu zvezdu

Pregovori su trajali više od osam meseci, a Dudić je ispričao kako je došlo do jednog od najvećih transfera Crvene zvezde u poslednje vreme.

- Nas dvojica se poznajemo dok sam ja još igrao u Salcburgu, on je tada bio mlad fudbaler u Austriji iz Beča. Između nas je razlika 10 godina i Aleksandar je posle utakmice uvek voleo da popričamo, pošto smo igrali na istoj poziciji štopera, mada je od jedno vreme nastupao kao zadnji vezni. Bio je tada mladi reprezentativac Austrije od koga se mnogo očekivalo0. Ostali smo u kontaktu i kada je kod njega sazrela želja da igra u Crvenoj zvezdi, zvao me je i konkaktirao sa mnom preko mog poslovnog partnera iz Austrije. Hteo je da ga ponudim crveno-belima krajem prošle sezone- rekao je Dudić za "Novosti".

Dudić je o svemu obavestio čelnike crveno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Milan Dudić doveo Dragovića u Zvezdu

- U Zvezdi su se odmah zainteresovali, stalno smo bili u kontaktu. Od marta ove godine pregovori su postali intenzivni, Zvezdi je odgovaralo da Aleksndra dovedu bez obeštećenja. Nije bilo lako, na "Marakani" su bili konkretni, stavljajući jasno do znanja koliko je finansijsku maksimum do koga može da se ide. Dragović je imao još dve, povoljnije ponude, još jednu dobru dobili smo kada je već postao Zvezdin.

Ono što je presudilo nije bio novac ni atraktivnija ponuda.

- Međutim, on je odluku doneo iz srca jer je poslušao svog dedu Zlativoja, velikog zvezdaša. Znali su šta hoće, zato je i meni bilo olaškano. Potpisao je ugovor na tri godine pre početka EP, što je isto tako bilo korektno- rekao je Dudić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading