RONALDO POSEBNO NAOŠTREN ZA SRBIJU: Portugalac obara sve rekorde!

Autor:

Sport

10.10.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji fudbala u Srbiji sa nestrpljenjem očekuju meč protiv Portugala koji bi mogao da bude i odlučujući za odlazak na Svetsko prvenstvno u Kataru sledeće godine.

Republika

Foto: Starsport

Ronaldo spreman za Srbiju

Forma reprezentacija Portugala je na zavidnom nivou, pogotova kada se sagleda meč u Algarveu gde su pobedili Katar sa 3: 0.

Kristijano Ronaldo je postigao pogodak u prvom delu meča, Andre Silva i Žoze Fonte su zaključili odbrojavanje u drugom poluvremenu.

Ovaj meč bio je vrlovažan za Ronalda koji je započeo sa obaranjem još jednog rekorda, postavši Evropljanin sa najviše nastupa za nacionalni tim  - 181, ispred Serhija Ramosa.

Selektor Portugala Fernando Santoš u početnoj jedanaestorici imao je debitante golmana Dioga Kostu i Mateusa Nuneša, koji se tako između rodnog Brazila i Portugala,odlučio i definitivno za poziv nove domovine.

Iako sa debitantima, Portugalci su bili očekivano mnogo bolji od selekcije Katara, koja će 11. novembra uigravati "orlove" pred odlučujući duel u Lisabonu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading