HRVATI SE ČUPAJU ZA KOSU: Komšije u OČAJU zbog srpske HEGEMONIJE u UEFA!

Autor:

Sport

01.10.2021

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski mediji tugjuju zbog statusa koji njihova zemlja ima u UEFA.

Republika

Foto: Starsport

Srđan Jovanović deli pravdu na večitom derbiju u finalu Kupa Srbije

Hrvati su se bavili situacijom vezanom za njihovog najboljeg arbitra Ivana Bebeka.

Bebek se nalazi pred sankcijama od strane FS Hrvatske.

Za sve je kriv audio snimak u kojem se može čuti kako poznati sudija vređa jednog novinara zbog spornog penala koji nije dosuđen Hajduku. Bebek je u tom razgovoru takođe potkačio i velikana iz Splita.

Novinar "Sportskih novosti" Tomislav Juranović se bavio ovom temom. Iako smatra da potez Bebeka bio katastrofalan i dovoljan da se skine sa liste arbitara, veruje da bi njegova smena bio samo populistički potez fudbalskih vlasti u Hrvatskoj.

Usledilo je i poređenje sa Srbijom i statusom koji naši arbitri već godinama imaju u UEFA, poput Milorada Mažića i sada Srđana Jovanovića.

Dok mesta na visokim sudijskim listama UEFA i FIFA zauzimaju Srbi i Slovenci, mi i dalje porodičnim stablima gradimo sudijsku mrežu, a s jedne bi grane visio - Bebek. Koji ima problema, ali nije personifikacija naših sudačkih problema. Naša "Danska" truli iznutra. I treblo bi je pročistiti - zaključuje Juranović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading