STANOJEVIĆ SE NE ŽALI NA GUST RASPORED: Trener Partizana najavio rotacije, pa poslao MOĆNU PORUKU Saši Iliću!

Autor:

Sport

21.08.2021

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana igraju protiv ekipe Kolubare u okviru šestog kola Superlige Srbije, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević je rekao kako će igrati bez kalkukacija i izvesti najbolji tim u ovom trenutku.

Republika

Foto: fkpartizan

Aleksandar Stanojević

- Čeka nas vrlo važna utakmica, želimo da ostanemo konkurentni za prvu poziciju. Kolubara je pobedila poslednje dve utakmice, igraju kod kuće. To je borbena i agresivna ekipa. Sa druge strane, mi imamo gust raspored, posle puta u Portugaliju danas nam je prvi trening. Napravićemo promene, osvežiti ekipu- izjavio je Stanojević na konferenciji za medije.

Stanojević je najavio da će šansu na golu umesto Aleksandra Popovića dobiti Nemanja Stevanović, kao i da će se Nemanja Jović vratiti posle pauze zbog povrede.

- Mi ne odmaramo, rotiramo, da bi svi igrači bili u fokusu. Igraće najbolji tim u ovom trenutku- poručio je Stanojević.

Republika

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana

Stanojević je čestitao Saši Iliću imenovanje za šefa stručnog štaba Čukaričkog.

- Drago mi je zbog njega, svi smo ga zvali i čestitali. Ilić je već neki period u trenerskim vodama, nije početnik, a i sve što je prošao ga stavlja na jedno mesto da može da ima dobru predigru za sve to.On se bori sada za sebe i svoj klub. Sigurno će i protiv nas i protiv svih ostalih igrati maksimalno. To mu i želim, da bude jednog dana na mestu koje zaslužuje, a to je ovde- rekao je Stanojević.

- Želim mu da ima dobar put da bi na kraju završio ovde. Tamo gde mu je i mesto- istakao je on.

Utakmica između Kolubare i Partizana igra se sutra od 21 sat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading