TRILER NA STADIONU TOTENHEMA: Goleada "Pevaca" i "Čekićara", LANZINI POSTIGAO POGODAK ZA INFARKT!

Autor:

Sport

18.10.2020

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema i Vest Hema odigrali su jedan od najboljih londonskih derbija u skorijoj prošlosti, odigravši 3:3 posle zavrniće koja izaziva srčane probleme.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Totenhema vodili su 3:0 posle 16 minuta igre, ali tu prednost nisu uspeli da sačuvaju

Delovalo je posle svega 16. minuta kao da će favorit na ovom meču, ekipa Totenhema, moći da se vrati u svoj deo Londona srećan i zadovoljan, imajući u vidu da su već tada vodili rezultatom 3:0.

Najpre je Son najbrže naleteo na dugačak pas iz odbrane "Pevaca", da bi prednost duplirao Hari Kejn brilijantnim pogotkom, snašavši se između četvorice defanzivaca i uputivši udarac sa ivice šesnesterca za 2:0 u 8. minutu. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn bio je dvostruki strelac protiv Vest Hema

Osam minuta kasnije, Kejn je ponovo bio strelac, a kreator je bio Serhio Reguilon, koji je kapitena reprezentacije Engleske pogodio po sred čela i pomogao mu da duplira konto.

Vest Hem delovao je indisponirano, nije im se igrao fudbal sve do 82. minuta, a tada je Balbuena matirao Ljorisa posle kornera i dao nadu ekipi Dejvida Mojesa. 

U nameri da se vrate u meč "Čekićarima" je pomogao Davinson Sančez, koji je loptu prosledio u sopstvenu mrežu svega tri minuta kasnije.

Taman kada je delovalo da će ekipa Žozea Murinja upisati nova tri boda, Manuel Lanzini pobrinuo se da tako ne bude. Panično su defanzivci Totenhema izbacili loptu iz svog kaznenog prostora, a na nju je na nekih 30-ak metara naleteo omaleni Argentinac, koji je loptu uputio jako, ali sa felšom, što je bilo dovoljno da Ljoris ponovo vadi loptu iz svoje mreže.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo bio je besan posle kolapsa svoje ekipe

Remi je ekipu Totenhema ostavio na 6. mestu na tabeli Premijer lige, dok je Vest Hemu ovaj bod značio pomak sa 9. na 8. mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading