OTKRIVAMO GDE SE MIHAJLOVIĆ ZARAZIO: Siniša u DISKOTECI fasovao koronu!

Autor:

Sport

26.08.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša se sa suprugom i decom provodio u klubu "Milijarder" u Porto Červu, čiji je vlasnik Flavio Brijatore. Na istom mestu zarazio se i novi vezista Barselone Miralem Pjanić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trener Bolonje Siniša Mihajlović

Legenda srpskog fudbala Siniša Mihajlović (51) koronu je fasovao u diskoteci "Billionaire" (Milijarder) u luksuznom italijanskom letovalištu Porto Červo, saznaje Srpski telegraf! Pomenuti klub u vlasništvu je italijanskog biznismena i nekadašnjeg prvog čoveka Benetona i Renoa u Formuli 1 Flavija Brijatorea. Mihajlović je odmaralište posetio sa suprugom Arijanom i decom. Italijanska vlada ekspresno je zatvorila ovaj lokal.

Klub "Milijarder" poznat je u Italiji kao mesto na kom vole da izlaze poznati fudbaleri i TV lica, pa se Mihajlović tamo sreo sa napadačem Milana Zlatanom Ibrahimovićem, a na istom mestu najverovatnije se zarazio i novi član Barselone Miralem Pjanić. Slučajno ili ne, doskorašnji vezista Juventusa saopštio je da je pozitivan istog dana kada je i Bolonja obelodanila da je Mihajlović zaražen virusom KOVID-19.

Dok su italijanski mediji prenosili kako je Siniša Mihajlović možda preterao sa izlascima i da je trebalo da povede računa zbog toga što se nedavno izlečio od leukemije, njegova supruga Arijana zapušila je usta kritičarima objavom na Instagramu.

- Uzdrži se od presuđivanja jer smo svi grešnici - napisala je Arijana.

Korona stigla i Bolta

Virus korona stigao je i najbržeg čoveka na planeti Jusejna Bolta. Bivši jamajkanski atletičar zarazio se na sopstvenoj rođendanskoj žurki i saopštio je da nema nikakve simptome i da će dalje postupati po protokolu i savetima lekara. Njegovi gosti bili su fudbaleri Rahim Sterling, Lion Bejli, kao i pevač Kristofer Martin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading