NIJE JOŠ NI DOŠAO, A VEĆ PRAVI RASKOL U KLUBU: Kanga udario na Ivanića i GAZI ga ĐONOM

Autor: Informer, Republika

Sport

31.07.2020

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako stoje stvari, neće se dobro slagati.

RepublikaFoto: Starsport
Gelor Kanga

Crvena zvezda je ovog leta već vratila Aleksandra Kataija i Zorana Popovića, a novi povratnik u crveno-belo jato biće Gelor Kanga koji će uskoro biti predstavljen na stadionu "Rajko Mitić" kao novi-stari igrač.

Jedan od Kanginih zahteva da se vrati u klub bio je da dobije dres sa brojem osam, koji je nosio i u svom prvom mandatu na "Marakani", ali on je trenutno u vlasništvu Mirka Ivanića. Ipak, uprava mu je taj zahtev odobrila.

- Ljudi iz Zvezde su nedavno imali video-sastanak sa Kangom i razgovarali su o detaljima njegovog povratka u Beograd. Kad je posao bio pri kraju, igrač se opustio i rekao "poručite svima da se kralj vraća i vratite mi moju osmicu", misleći na dres sa brojem osam. To je nosio prvi put kad je bio u klubu i želi opet isti broj. Obećano mu je da će ga dobiti, mada još nije sigurno da će se to desiti - rekao je dobro upućeni izvor za Informer.

Foto: Starsport
Mirko Ivanić sa dresom sa brojem osam

Šta će se desiti sa ovom pričom i koji će broj ove sezone ositi Gelor Kanga, a koji Mirko Ivanić ostaje nam da vidimo.

 

Takođe, ukoliko se zaista dogodi da Kanga "preotme" broj Ivaniću, nema sumnje da bi to dodatno poljuljalo ionako ne baš veliko samopouzdanje nekadašnjeg kapitena Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading