Stiglo pojačanje na Divčibare!

Autor:

Sport

17.07.2020

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ričmond Boaći odradio je trening sa fudbalerima Crvene zvezde na Divčibarima.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Još jedna smena godišnjih doba na Divčibarama. Jutros je na Zvezdinom treningu bilo lepo, sunčano vreme, ali se od 17 časova spustila gusta magla, a počela je i kiša koja naravno nije smetala pulenima Dejana Stankovića.

Popodnevni trening odradili su rekovalescenti, kao i mladi fudbaleri koji su priključeni našem timu, a igrali su u jučerašnjem meču, po pravom novembarskom vremenu. Ostatak tima, koji je odigrao utakmicu protiv IMT-a i jutros odradio trening oporavka, dobio je slobodno popodne.

RepublikaFoto: Starsport

Posle jednočasovnog rada na terenu, u kojem su Zvezdine snage bile fokusirane na tehničko-taktičkom usavršavanju, igrači su se uputili u hotel na zaslužen odmor.

Na kraju treninga, viđena je prava fudbalska poslastica. Šef stručnog štaba Dejan Stanković i njegov pomoćnik Nenad Milijaš namestili su lopte van šesnaest metara i krenuli da šalju snažne i precizne udarce ka golu, a mladi golmani Zvezde Marko Ćopić i Andrija Katić pokušavali su da odbrane i u tome su nekoliko puta i uspeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading