Njukasl doživeo blamažu na Etihadu

Autor:

Sport

08.07.2020

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri utakmice 34. kola Premijer lige odigrane su s početkom od 19h, a najviše golova bilo je na Etihadu gde je domaći Mančester siti porazio Njukasl sa čak 5:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siti - Njukasl

Građani su krenuli silovito u ovaj meč i već nakon 20 minuta su vodili sa 2:0 golovima Hesusa i Mareza. U drugom poluvremenu još tri gola u mreži Svraka, a pogađali su redom Fernandes (autogol), David Silva i Rahim Sterling.

Ekipa Volvsa ostala je i definitivno bez ikakvih šansi da se plasira u Ligu šampiona jer je večeras izgubila od Šefilda sa 1:0 u gostima i na taj način ostala na minus sedam u odnosu na Lester. Jedini gol na ovom susretu viđen je tek u sudijskoj nadoknadi a postigao ga je Egan.

U preostalom susretu Barnli je savladao u gostima Vest Hem i na taj način mu zagorčao život jer ga je bacio u žestoku borbu za opstanak. Jedini gol na ovom meču postigao je Rodrigez.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading