(VIDEO) Emotivni turski NBA as na ivici suza: Srce mi se slama, šest godina te nisam video, majko...

Autor:

Sport

11.05.2020

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Boston Seltiksa Enes Kanter javno je kritikovao predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana i sada snosi posledice. On je proteran iz te zemlje, a pati za porodicom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Enes Kanter u duelu sa Nikolom Jokićem

- Zdravo mama. Danas je "Dan majki", tvoj dan. Prošlo je šest godina od kada ti nisam video lice, čuo glas, od kada nisam okusio tvoju divnu hranu i šest godina od kada ti nisam rekao da te volim. To je verovatno i najteže što mi pada. Srce mi se slama. Nadam se da si sigurna uz tatu. Nadam se da nisi ljuta na mene. Znam šta sam napravio našoj porodici, ali sam morao to da uradim, jer pokušavam da odbranim demokratiju, slobodu i ljudska prava. Ne smem da ćutim, čak i ako to zahteva život - rekao je turski košarkaš u dirljivom obraćanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I LOVE YOU AND I MISS YOU MOM ❤️ Stay strong ? #HappyMothersDay ? You are my TRUE HERO.

A post shared by Enes Kanter (@eneskanter11) on May 10, 2020 at 9:52am PDT

Sve što ima je jedna slika...

- Imam tvoju sliku u telefonu, to mi je najvrednija stvar u životu. Izmami mi osmeh na lice, naročito posle utakmica. Mnogi igrači idu kod svojih majki i govore im koliko ih vole. Ja uzmem telefon, vidim tvoju sliku i to me učini srećnim, jer znam da si ti uvek uz mene. Znam da se moliš za mene. Znam da je tvoj san bio da dođeš na neku od mojih utakmica i da navijaš za mene. Ne brini, obećavam ti da će se to desiti. Poslednje što želim reći ovde je da ustanete i zagrlite svoje majke i kažete im koliko ih volite, jer nikad ne znate kada će doći trenutak da to ne možete da uradite. Čuvajte svoje majke kao najvažniju stvar u životu. Nadam se da je ovo poslednji video koji snimam ovim povodom - zaključio je Enes Kanter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading