Solskjerova bolnica u Mančesteru!

Autor:

Sport

01.11.2019

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilično nepovoljna zdravstvena situacija među igračima Mančester junajteda nanela je glavobolju menadžeru Ole Gunaru Solskjeru pred meč protiv Bornmuta u Premijer ligi za vikend uoči dolaska Partizana na "Old Traford."

RepublikaFoto: Starsport
Ole Gunar Solskjer i Entoni Marsijal

Nakon trijumfa nad Čelsijem u Liga kupu (2:1), povrede su prijavili Markus Rašford i štoperski tandem Hari Megvajer – Viktor Lindelef.

Menadžer Junajteda Solskjer nije mogao da kaže dan pre utakmice da li će moći da računa na njih trojicu za okršaj sa Bornmutom.

- Još je rano, ali nadam se da će mi biti na raspolaganju. Išli su na terapije u poslednja dva dana, lagano su trenirali, ali videćemo da li će moći da igraju - rekao je Norvežanin.

Podsetimo, van tima su i dalje Pol Pogba, Nemanja Matić i Luk Šo, za koje je pitanje da li će se vratiti na teren pre decembra, a duel sa Partizanom je već u četvrtak.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading