Lacio platio Genku još devet miliona evra za Milinković-Savića

Autor:

Sport

08.09.2017

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski Lacio otkupio je za devet miliona evra od belgijskog Genka 50 odsto prava od naredne prodaje srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milinković Savić briljira u Seriji A

Milinković-Savić (22) je pre dve godine stigao u Lacio iz Genka. Italijanski klub je tada izdvojio devet miliona evra za srpskog fudbalera. Lacio i Genk su se tada dogovorili da Belgijancima pripadne 50 odsto od narednog transfera.

Međutim, rimski klub je posle interesovanja brojnih klubova za srpskog fudbalera, odlučio da u svom vlasništvu ima kompletan ugovor ovog fudbalera.

Lacio je ovog leta odbio ponude Juventusa i Intera od 50 miliona evra, kao i 70 miliona od jednog neimenovanog kluba što je potvrdio predsednik Klaudio Lotito, jer žele da Milinković-Savić još jednu sezonu provede u ovom klubu.

Milinković-Savić je nedavno produžio ugovor do 2022. godine. Bivši fudbaler Vojvodine priznao je da bi voleo da ostane u Rimu još ovu sezonu i nastavi ogroman napredak u Seriji A.

Milinković je ponikao u Vojvodini, a 2014. je prešao u Genk.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading